antradienis, balandžio 20, 2010

Balandį gimusieji prašom atsistot !

Mieli draugai, giminės ir artiemieji,

Tebegausėjanti mūsų šeima garsiai skelbia dviejų (kol kas dar :)) gimtadienių žinią. Trisdešimt mažų varpelių ir du dideli varpai šį mėnesį suskambės šeimos galvai ir jo nenuilstančiai "dešinei rankai". Tokiomis jubiliejumi kvepenčiomis progomis norisi išversti visą pasaulį iš koto, priblokšti sukaktuvininkus ir neapskaičiuotai nusiaubti didžiausią konditerijos skyrių ... Dar kyla pagunda užsakyti karines oro pajėgas vakariniams iškilmių saliutams ir nežmoniškas noras išnuomoti "cielą" lėlių teatrą kartu su aktoriais :) Na, mums tai negresia, bent jau šį kart. Sukaktuvininkai - tėtis ir duka - tradiciškai "metasi skudurus" ir daro vieną gimtadienio šventę. Šiais metais gimtadienius šie giminaičiai švęs neįprastu paros laiku, o pagrindinis veiksmas vyks profeseonaliu edukaciniu lygiu. 

Taigi, brangieji, nusiteikite smagiai pradėti šeštadienio rytą ! 
Lygiai 10.00 val. visų lauks pats tėtis su keturiais kaiušinių padėklais ir nauja IKEA keptuve :) Būkite pasiruošę klausimui apie tai, kokio kiaušinienės varianto norėtumėt. Su ta sąlyga, patariame išstudijuoti visus galimus plakto, kepto, plikyto, įmušto, apversto, volioto ar virto kiaušinio pateikimo būdus. Tam, kad pradėjus daryti omletą su spirgučiais, nepersigalvotumėt jo paversti dietiniu virtu kiaušiniu...
11.30 val. laikas nuryti paskutinį kavos gurkšnį ir leistis žaliuoju mūsų kalnu žemyn. Kur, kur ... Aišku, kad į Laisvės al. Išeisim, taip sakant, tradiciškai į žmones - save parodyti ir į kitus akis paganyti.
12.00 val. prasidės interaktyvioji gimtadienio dalis. Prie mūsų prisijungs "X" muziejaus gidas "Y" ir praves eksk ursiją "Z". Skelbiamas "X" muziejaus totalizatorius. Kas atspės į kokį muziejų eisime? Pateikiame Jums "X" muziejaus nuotrauką (1 pav.). Atsakymus siųskite el. paštu iki balandžio 23 d. Aišku, galite spėti ir gido "Y" tapatybę (2 pav.), užsidirbsite papidomų taškų :) 
1 pav. Muziejus prieš rekonstrukciją

2 pav. Pagrindinis ekskursijos "vadovas" ir muziejaus steigėjas

14 - 15 val. pietūs. Reikės išsiplauti nuo kiaušinienės likusias lėkštes :) 
17 val. "darbo" dienos pabaiga. SKIRSTOMĖS :)
Rekomendacijos šventės dalyviams: pirma, patogi avalynė, antra, jokių pusryčių namuose, trečia, nusiteikite pakvailioti.
Pagarbiai,
Šeimininkai


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą