ketvirtadienis, liepos 23, 2009

Pakvietimas švęsti gimtadienį

Balandžio mėnesio 22 ir 26 dienomis yra gimę du puikūs žmogeliukai, tėtis Mindaugas ir jo dukrytė Liepa. Gera žinia yra ta, kad šis šeimyninis duetas savo gimtadienius norėtų pažymėti kaip nors ypatingai.

 

Kadangi Liepa tuoj tuoj įstos į „dvikojų vaikštūnų homo sapiens“ būrį, ateinančio šeštadienio popietę dedikuojame pasivaikščiojimui, vaikštinėjimui, šliaužiojimui ir šmirinėjimui po mūsų gimtąjį miestą Kauną, kuriame, žinia, taip pat galima gyventi ! O kad, šis pasivaikščiojimas nevirstu dykinėjimu būsite priversti derintis prie „solinizantų“ sudaryto maršruto. Jame svarbiausių Kauno įžymybių ir mūsų šeimos įdomybių lankymas, aptarimas ir identifikavimas. Beje, svečiai taip pat turės progą pasireikšti ir rinkti balus „Pastabiausio miestiečio“ konkurse.

 

Taigi, š.m. balandžio 25 dieną (12:00 val.) Jūs kartu su šeimomis esate kviečiami prisidėti prie labai netipiškos sukaktuvininkų šventės. Primygtinai rekomenduojame apsiauti patogia avalyne, apsivilkti nuotaikos ir judesių nevaržančius rūbus ir neatsinešti sunkių dovanų ... :) *


Pagarbiai,

Liepos šeima

 

* - esant nepalankioms oro sąlygoms, organizatoriai pasilieka teisę kardinaliai keisti renginio scenarijų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą